LOGGA IN

Klicka här

Logga in och få koll

Fixa enkelt på egen hand

Funderar du på hur mycket du har kvar att betala? Eller när nästa faktura kommer? Vill du aktivera ditt Ecster-kort?

Du hittar snabbt svar på dina frågor och kan själv fixa de flesta av dina ärenden. Till exempel kan du höja krediten eller dela upp ett kortköp i efterhand.

Ladda ner och logga in

Med Ecsters app i din mobil har du alltid en smidig överblick nära till hands. Du kan hålla koll på dina köp, dela upp ett större köp i delbetalningar och ansöka om höjd kredit på stående fot.

Fem vanliga frågor och svar

  • Kan jag använda OCR-numret från en tidigare faktura?

    Har du delat upp ett köp eller handlat på kort så görs betalning till vårt bankgiro 847-2425. Som OCR-nummer använder du det kontonummer du har hos oss. Du hittar det högst upp på fakturan eller genom att logga in

    För avbetalning-, privat-,  och  investeringslån skapas ett nytt OCR-nummer varje månad. Du hittar aktuellt OCR på din faktura. Det bankgironummer som gäller är 5232-4381.

  • Varför har jag fått ett Ecster-kort?

    Du har förmodlingen handlat på delbetalning hos någon av våra samarbetspartners. Din godkända delbetalning innebär även en godkänd kredit. Krediten är kopplad till Ecster-kortet och nyttjas när du handlar med kortet.

När du behöver prata med oss

Konto, kort eller delbetalning

Har du frågor om delbetalning av ett köp, till exempel elektronik eller vitvaror. Eller när du har frågor om Ecster-kortet.

Ring 08-701 46 67 08-701 46 67

Vi har öppet vardagar 9-18.

Lån, leasing eller avbetalning

Vid frågor om lån, leasing eller avbetalning av ett objekt, till exempel bil,  båt eller husvagn.

Ring 08-33 01 3008-33 01 30

Vi har öppet vardagar 9-18.