Gå direkt till innehåll

Låna tryggt, smart och långsiktigt.

Vill du låna till stora eller små framtidsplaner? Vi hjälper dig med rätt lån. Ansök enkelt. Och få svar direkt.

Låna upp till 200 000 kr till 4,95% ränta

Vill du ta steget att förverkliga någon av dina framtidsplaner eller ge familjens sommarstuga ett lyft? Vårt privatlån är inte vilket lån som helst. Det är nämligen fullt av möjligheter – för dig och din framtid. Låna upp till 200 000 kronor till 4,95% ränta och välj själv din återbetalningstakt, upp till 12 år.

Läs mer om privatlån

Privatlån

Vårt privatlån passar dig som vill sänka kostnader genom att samla dina smålån på ett och samma ställe, renovera köket eller förverkliga dina framtidsplaner. Hos oss lånar du upp till 200 000 kronor utan säkerhet på ett smart, tryggt och långsiktigt sätt. Ansök med BankID och få svar på din låneansökan inom en minut.

Energilån

Vårt energilån passar dig som funderar på att göra en investering som ger dig möjligheten att både minska dina kostnader och bidra till en mer hållbar utveckling. Låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet. Ansök enkelt hos någon av våra utvalda samarbetspartners.

Låna med trygghet.

För oss på Ecster är det viktigt att du känner dig trygg med ditt lån. Därför erbjuder vi kostnadsfritt låneskydd i två månader, som du sedan kan förlänga mot en avgift.

Läs mer