Presenter till allt som ska firas i sommar

Bröllop, studentfester och semester – det finns många anledningar att fira under den varma och ljusa årstiden. Här har vi, i samarbete med Electrolux Home, samlat gåvotips för alla tillfällen.

Till sommarstugan

Redskapsbehållaren i akaciaträ från danska Holm är en både snygg och praktisk detalj i lantköket. Under sommarens grillkvällar fungerar den också som en dekorativ hållare för grilltillbehör och färska örter på bordet. En perfekt gåbort-present till sommarens fester, särskilt om du fyller facken med något ät- eller drickbart.

Redskapslåda Holm
Pris: från 299kr

 

Till studenten

En omtänksam gåva för en student med begränsad klädbudget. Ultraljudsteknologin hjälper till att ta bort svåra fläckar från vita fest- och vardagskläder på ett skonsamt sätt. Efter förbehandling med pennan slutförs behandlingen med vatten och tvättmedel.

Electrolux Fläckborttagningspenna
Pris: 990kr, enbart i Electrolux Home-butik.

 

Till grillfantasten

Nyckeln till att lyckas med sommarens grillfester – och grillvardagar också för den delen – är att träffa rätt innertemperatur på köttet. Det gör du med en grilltermometer som visar temperaturen träffsäkert på 3–4 sekunder. Kan också användas för att mäta rätt serveringstemperatur på det ni vill dricka till.

Termometer Satake S-ME550
Pris: 249kr

 

Till bröllopsparet

Snygga stekpannor från Demeyere som ger svårslagen värmespridning tack vare sju lager rostfritt stål och aluminium som varvats om varandra. Med 30 års garanti är det en perfekt gåva till paret som vill njuta av många långa middagar tillsammans.

Stekpanna & Sautese från Demeyere
Pris: från 1 299 kr

 Guide: Så blir vintertorra utemöbler som nya

Guide: Så blir vintertorra utemöbler som nya

6 svinn-smarta tips som sparar både pengar och miljö

6 svinn-smarta tips som sparar både pengar och miljö

Vänd på dygnet och spara tusenlappar

Vänd på dygnet och spara tusenlappar