Gå direkt till innehåll

Få mer bonus – utan att handla mer

För varje krona du handlar för med ditt Ecster-kort samlar du bonus som du kan byta mot gåvor, eller skänka till välgörenhet. Men du behöver inte alltid handla mer för att få fler bonuspoäng. Kolla här.

Bonus_mataffar_desktop.jpg

1. Koppla dina abonnemang till kortet

Många tjänster för musik, strömmad tv och ljudböcker tar betalt genom att en summa dras från ditt kort varje månad. Du har kanske själv flera tjänster som tickar på varje månad. Även om det handlar om tior och hundralappar i månaden blir det mycket pengar över tid och genom att koppla ditt Ecster-kort i stället för ditt vanliga kontokort  samlar du bonus utan någon extra ansträngning.

 

2. Kortet som förval i mobilen

Brukar du köpa appar och tjänster till din smarta telefon? Kanske betalar du en slant varje månad för extra lagring av bilder och filer i molnet. Då har du antagligen också ett kort kopplat till ditt ID hos Apple eller Android. Här finns en bra chans att samla bonus genom att byta ut ditt bankkort mot ditt Ecster-kort som betalningsalternativ. Det kan också vara tryggt att veta att pengarna inte dras direkt från ditt lönekonto.

 

3. Koppla kortet till mataffärens bonus

Butiken där du handlar din mjölk och ditt fredagsmys har säkert ett bonussystem som du kan koppla till ett betalkort i stället för butikens egen plastbricka. Koppla ditt Ecster-kort till kundklubben så får du poäng från både butiken och Ecster på varje bananklase och bjöjpaket du köper. Livsmedel är en av de stora utgiftstposterna i din månadsbudget så det lönar sig verkligen att maxa bonusen här.

 

4. Tanka med rabatt och bonus

De flesta av oss behöver fortfarande besöka en bensinstation då och då för att ta oss fram på vägarna. Stoppet är också ett bra tillfälle att tanka bonus genom att betala med ett kort från Ecster vid pumpen. Hos Circle K får du dessutom automatiskt 10 öre rabatt per liter drivmedel när du betalar med ditt kort från Ecster. Vill du ha ytterligare rabatt och erbjudanden kan du koppla kortet till Circle K:s kundklubb.

Logga in och se din bonus

Så enkelt gör du en budget

Tre saker du kan använda privatlån till

Sju tecken på att du blivit ID-kapad